2017

Stap in de mallemolen en laat De Maxima’s u door het leven leiden. De Polyp of de Hullygully hebben voor ons geen geheimen. Of bent u meer van de oude stempel en kiest u liever voor de zweef? Een avond met De Maxima’s is zoet als suikerspin maar ook duizelingwekkend als de Starflyer.

De Maxima’s stomen u klaar voor een Kouwe Kermis!

Goed nieuws! Cult Royale is uit de as herrezen als Kouwe Kermis. Dit kersverse festival werd gehouden op 28 januari. Wij speelden daar ‘Het leven is een kermiskoers’.

Kouwe Kermis was dik uitverkocht maar misschien was je erbij. Anders zien we je graag bij een van onze andere optredens. Misschien wel op je eigen feestje!

100 jaar

De RK kerk in Den Hoorn bestaat 100 jaar. Wij waren vrijdag 9 juni gevraagd om de jubileumvoorstelling te begeleiden. Petto praatte het verhaal aan elkaar én omdat het kerkkoor ooit heeft meegezongen op het  Den Hoorn Lied konden wij dit natuurlijk niet weigeren.

Komkommer, sla, tomaat!.

De laatste keer Boerol. Wij speelden als verrassing na de maaltijd op vrijdagavond. Was wat ons betreft een waardig afscheid van dit geweldige festival. En daarbij, Cult Royale heeft ook een doorstart gemaakt dus...

Laatste Boerol

Zaterdag 9 september was er een Frans festival op Place de la Reine Juliana in Den Hoorn.

Wij vertolkten daar onze chansons.

Ca plane pour moi!

Woensdag 13 september was de afterparty van Harde Handen in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. 

Wat een feest! Wat een gezellige mensen!

Geef mij maar de zee!

Zondag 24 september was in Schipluiden de Boeren- Paardendag op het terrein van de ijsbaan. Een daverend nieuw intitatief.  Daar waren wij natuurlijk wel op z'n plaats in onze countryhemden. Cowboyliedjes genoeg. Rawhide!

Zaterdag 30 september was er Cultuur in de Schuur in Den Hoorn. Naast een optreden van het befaamde Midden Delflandorkest gingen wij er eens gezellig tegenaan. Met een meezingprogramma. Meer zeggen we niet!

Hoog is de zolder!

Op Scheveningen

Op een paard

Op de boerderij

We speelden op het Binnenhof in Den Haag t.g.v. het Haags Historisch Festijn. Als Rattenvangers hadden we 100 vrouwen in ons kielzog. Haha!

Op het Binnenhof

Op zijn Frans

Op donderdagmiddag in theater De Veste. Rob in zijn nieuwe hemd. Dubbel feest!

In de Veste

Vrijdag 22 december was de Kerstmarkt in Den Hoorn. Wij op de vrachtwagen. Hohoho!

Ooit hebben we Harnaskade 8 nog eens als bandnaam gehad. Daar was onze oefenruimte, in de schuur van de familie van Winden. Een toptijd! Helaas wordt de boel gesloopt. Want er moet hoognodig een distributiecentrum komen. Of anders wel de zoveelste bouwmarkt. We repeteerden nog één keer naast de container. Ondertussen zijn we aan de Look in ons nieuwe paleisje gestart.

Harnaskade 8

Huiskamerkerst in Den Hoorn

We zijn weer in de fantastische studio van Will Keeris geweest. En hebben een speciaal nummer opgenomen voor de film van Rob; Op de Kleylaan.

Met Ed op strijkstok!

Opnames Kleylaan