Rob Keijzer

Concept en Regie van Communicatieprojecten

De Moestuin


In 2017 heb ik in eigen beheer een documentaire gemaakt over 3 broers die al 60 jaar in hun moestuin werken. Daarvoor heb ik ze een jaar gefilmd. Klinkt niet heel opwindend maar toch is het een film geworden waar heel veel mensen enthousiast over zijn. De film is uitgezonden door omroepen TV West en WOS.

Hieronder is de hele film te zien.


Videoclip De Moestuin - De Maxima’s.

Dat ik je mis


Voor Kwekers in de kunst maakte ik deze zeer speciale documentaire over muziekmaken in tijden van corona. Een making of van iets dat niet gemaakt kon worden.

 

Succes bereik je samen


Gemaakt in opdracht van telersvereniging Prominent.  De productie gaat over een hypermoderne bedrijf in het Westland.

Prominent - Succes bereik je samen


Het programma ‘Succes bereik je samen’ is genomineerd voor de HD Award. Uit 29 inzendingen zijn er 4 geselecteerd, de uiteindelijke winnaar is de concertregistratie ‘Symphonica in Rosso’ van Marco Borsato geworden. Niet echt een schande om Marco voor te laten gaan. De HD Award is een prijs voor producties die gemaakt zijn in High Definition. De ceremonie was in Hilversum in het Instituut voor Beeld en Geluid en ik mocht ook nog wat zeggen.


Uit het juryrapport:

“Prachtige shots met veel beweging typeren de derde nominatie. De belichting is perfect en elk shot lijkt wel een packshot. Dit is een zeer uitnodigende bedrijfsfilm over de kweek van trostomaten. En door de prachtige shots kregen de juryleden allemaal trek in ‘tomaten’.

Het motto van telersvereniging Prominent ging dus ook op voor ónze samenwerking.

Christmas Royale - James Bond


Een zeer spectaculaire openingsfilm voor het kerstfeest van Achmea IT Services. Snelle auto’s, speedboat, helikopter, boeven en mooie vrouwen. Alle ingrediënten waren aanwezig. Erg leuk om te maken! Gemaakt voor F & P Media.

Desdemona


Desdemona is een vlieg- en rijsimulator, desoriëntatietrainer en geavanceerd onderzoekslab in één. Dit programma is gemaakt in opdracht van TNO. Vlieg mee! Gemaakt voor F & P Media.

Propulsion - Get Rhythm


In het verkoopproces is ritme onontbeerlijk. Met de software van Propulsion krijgt marktbewerking een dwingende ritmiek en timing.

Een drummer als metafoor.

Travel2Explore - Motorreis


Impressie van motortocht. Twee weken in India door de Himalaya op Royal Enfields. Doel was de hoogste berijdbare pas ter wereld, de Khardung La.

All by myself voor Travel2Explore.

SevenSummits.GS


Deze serie reizen voor BMW motoren over alle continenten startte in 2011 in de USA. Ik ben daarvoor naar Noord Amerika geweest en heb deze trip gefilmd en gemonteerd voor Travel 2 Explore.

Het Nieuwe Werken


Programma voor een congres over Het Nieuwe Werken waarin TNO zich presenteerde als deskundige van HNW. Gepresenteerd door TNO’er Merle. Gemaakt voor F & P Media.

Kromme Jongens - Lipdub


Voor De Kromme Jongens maakten we een lipdub. Dit is een filmpje in één keer opgenomen zonder montage. Leuk gelukt.

Justyna


Altijd leuk, een videoclip draaien. Deze is voor de regionale helden Kromme Jongens.

Markthal Rotterdam


Provast bouwt in Rotterdam de eerste Markthal van Nederland. Een geweldig ontwerp van architectenbureau MVRDV. De bouw is al ruim 2 jaar bezig en duurt nog wel 2 jaar. Al die tijd maak ik opnames van de voortgang. Een eerste versie is momenteel te zien in de Markthal Experience. www.markthalrotterdam.nl

Nature & More


Mooi en grappig filmpje over gezonde groente.

www.natureandmore.nl

Autorijden zonder handen


TNO ontwikkeld een zelfrijdende auto. Wij reden een dagje mee. Spectaculair! Ook tijdens de perspresentatie met de minister waren we erbij. Gemaakt voor F & P Media.

Functioneel en mooi


Bij de gebouwen voor technische installaties gaat het in eerste instantie om de functionaliteit.

Architect Willem Schutter heeft van het ontwerpen hiervan zijn specialisme gemaakt. Een sympathiek programma voor de Dag van De Architectuur.

VGA Verzekeringen


Veel films staan niet op deze site omdat ze voor intern gebruik gemaakt zijn.

Deze film is gemaakt voor het verzekeringsbedrijf van de Gemeente Amsterdam.

Markthal Rotterdam Timelapse


Provast bouwde in Rotterdam de eerste Markthal van Nederland. Een geweldig ontwerp van architectenbureau MVRDV. De bouw duurde ruim 5 jaar. Al die tijd maakte  ik opnames van de voortgang. www.markthalrotterdam.nl

De Markthal. Vijf jaar bouwen.


De film over de bouw is in 3 delen uitgezonden door RTV Rijnmond en ook via onderstaande links te bekijken. Veel kijkplezier!

Deel 1

Deel 2

Deel 3

TNO


Bijzonder programma over samenwerking tussen TNO en bedrijven m.b.t. ontwikkelingshulp. Alle achtergrondbeelden zijn gemaakt door medewerkers ter plaatse zodat kostbare reizen bespaard werden.

Gemaakt voor F & P Media

Boomgaard TV


In opdracht van Cultuur met Kwaliteit Hoeksche Waard maakte ik, samen met de kinderen van OBS De Boomgaard in Mijnsheerenland, deze film. We zijn er allemaal erg trots op!

Harde Handen


Deze vissersopera werd opgevoerd in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Tussen het zingen door hebben we deze timelapse gemaakt voor Kwekers in de Kunst. Als je goed kijkt ben ik te zien ;-)

Always on the Move


Voor E van Wijk Logisitics maakten we een film in 4K voor de opening van het nieuwe warehouse. Hiervoor hebben we ook opnames gemaakt in de vestigingen in Roemenië, Polen en de Oekraïne. Mooie film voor een mooi bedrijf. Daarnaast hebben we versies gemaakt o.a. voor personeelswerving.